RAWFOOD BROWNIES BOORDEVOL OMEGA 3 EN ANTIOXIDANTEN
Chocola zonder schuldgevoel! Daar wordt je toch gewoon blij van? :)
Dit heb je nodig voor 8-12 brownies:
Voor de brownies:
- 110 g walnoten
- 150 g mejool dadels ontpit (week ze even in water als ze heel hard zijn)
- 30 g rauwe cacaopoeder
Voor het glazuur:
- 1 kleine rijpe avocado
- 2 koffielepels vanille extract of vanille poeder
- 20 g rauwe cacaopoeder
- 3 eetlepels honing, agavenectar of ahornsiroop of kokosbloesemsuiker
- 1 koffielepel kaneel
- snuifje zeezout (naar wens voor mij niet nodig)
VOOR ALLE RECEPTEN ZIJN ALLE INGREDIENTEN IN BIOLOGISCHE VERSIE VERKRIJGBAAR BIJ ENERGISE.BE
Zo maak je het:
Bedek een rechthoekige of vierkante ovenschotel of browniepan (ca 20x20cm) met plastic folie of bakpapier.
Pureer de walnoten, dadels en cacao poeder in de keukenrobot. Giet het mengsel in de muffinpan. Druk alles stevig aan zodat de bodem volledig egaal bedekt is.
Meng de ingrediënten voor de glazuur in de keukenrobot en pureer glad. Voeg wat extra honing, agave of ahornsiroop of kokosbloesemsuiker toe als je het iets zoeter wilt.
Giet het glazuur over het browniedeeg en laat minstens 30 minuten opstijven in de diepvries of enkele uren in de koelkast. Snijd in gelijke stukken en serveer. Je kan de overige brownies bewaren in de diepvries.
Super gezond dessertje of tussendoortje!
Kaneel helpt de suikerspiegel te stabiliseren
Rauw cacaopoeder bevat zeer veel magnesium, ijzer, alle vitamines 2 en zorgt voor dopamine aanmaak in de hersenen (feel good )
Dit heb je nodig voor 8-12 brownies:
Voor de brownies:
- 110 g walnoten
- 150 g mejool dadels ontpit (week ze even in water als ze heel hard zijn)
- 30 g rauwe cacaopoeder
Voor het glazuur:
- 1 kleine rijpe avocado
- 2 koffielepels vanille extract of vanille poeder
- 20 g rauwe cacaopoeder
- 3 eetlepels honing, agavenectar of ahornsiroop of kokosbloesemsuiker
- 1 koffielepel kaneel
- snuifje zeezout (naar wens voor mij niet nodig)
VOOR ALLE RECEPTEN ZIJN ALLE INGREDIENTEN IN BIOLOGISCHE VERSIE VERKRIJGBAAR BIJ ENERGISE.BE
Zo maak je het:
Bedek een rechthoekige of vierkante ovenschotel of browniepan (ca 20x20cm) met plastic folie of bakpapier.
Pureer de walnoten, dadels en cacao poeder in de keukenrobot. Giet het mengsel in de muffinpan. Druk alles stevig aan zodat de bodem volledig egaal bedekt is.
Meng de ingrediënten voor de glazuur in de keukenrobot en pureer glad. Voeg wat extra honing, agave of ahornsiroop of kokosbloesemsuiker toe als je het iets zoeter wilt.
Giet het glazuur over het browniedeeg en laat minstens 30 minuten opstijven in de diepvries of enkele uren in de koelkast. Snijd in gelijke stukken en serveer. Je kan de overige brownies bewaren in de diepvries.
Super gezond dessertje of tussendoortje!
Kaneel helpt de suikerspiegel te stabiliseren
Rauw cacaopoeder bevat zeer veel magnesium, ijzer, alle vitamines 2 en zorgt voor dopamine aanmaak in de hersenen (feel good )